Afsluiting Zomerexpositie op Open Monumentendag

Bathmen - Het komende  weekend is het Open Monumentendag. Dit is beslist de laatste mogelijkheid om in de Dorpskerk de expositie "Humor in de Kerk"  te bezichtigen. 

Het afgelopen zomerseizoen hebben velen deze zomerexpositie bezocht en hierbij  genoten van de vaak humoristische creaties van Marius van Dokkum uit Ugchelen. Aangezien deze zomerexpositie  prima is verlopen wil de werkgroep 'Open Kerk'  op zondagmiddag 15 sep-tember a.s. deze expositie graag op een waardige wijze afsluiten.

Op deze zondagmiddag uur zijn Marius en Ingeborg van Dokkum vanaf 15.00 uur in de kerk aanwezig. Marius wil op deze middag graag met het publiek in contact treden en enige toe-lichting op de aanwezige kunstwerken geven. Zijn partner Ingeborg zal vanaf  16.00 het orgel bespelen. U kunt dan met open oren luisteren naar een gratis concert van haar hand.

Tijdens Open Monumentendag zijn er extra openstellingen van de Dorpskerk. Op zaterdag 14 september is de Dorpskerk geopend van 10.30 - 17.00 uur en op zondag 15 september  van 13.00 - 17.00 uur.
 

Meer berichten