Speelotheek De Speelakker
Speelotheek De Speelakker (Foto: Karin Huizing)

Vrijwilligers nodig voor Speelotheek De Speelakker!

Deventer - Speelotheek de Speelakker draait op vrijwilligers. Daarmee houden we de kosten laag. We zijn op vier momenten in de week een uur open (twee ochtenden en twee avonden). Dat willen we graag zo houden. Wie wil ons daar bij helpen? Bijvoorbeeld door één keer in de twee weken een uurtje te helpen speelgoed in te nemen en uit te lenen?

Bent u ongeveer anderhalf uur op maandagavond, dinsdagochtend, woensdagavond of vrijdagochtend beschikbaar? En vindt u het leuk in ons team mee te werken? Dan kunt u zich aanmelden.

We maken per periode een nieuw rooster waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw mogelijkheden en wensen. Elke dienst worden er twee vrijwilligers ingeroosterd. Wilt u de openingstijden behouden zoals u gewend bent? Help dan mee!

Wat bieden wij u
Als u minimaal 6 maanden vrijwilliger blijft bieden wij u een gratis lidmaatschap van de Speelotheek. U kunt dan, gedurende de tijd dat u vrijwilliger bij ons bent, kosteloos speelgoed en spellen lenen voor bijvoorbeeld uzelf of uw kinderen, kleinkinderen, oppaskinderen.

Iedereen is welkom
Niet alleen vaders en moeders, maar ook opa’s en oma’s, maatschappelijke stagiaires en studenten zijn van harte welkom!
Bent u zelf niet beschikbaar? Denk dan aan anderen in uw omgeving en wijs ze op de mogelijkheid om vrijwilliger te worden bij speelotheek de Speelakker.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Saskia (0650613482) of stuur een mail naar speelakkerdeventer@gmail.com
Kijk ook eens op www.speelakkerdeventer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden