uitwisselingsscholieren
uitwisselingsscholieren (Foto: jaklien hessels)

Een Indonesische scholier in huis?

Deventer - AFS Nederland zoekt een gastgezin voor de 17-jarige Wahy uit Indonesië. Wahy is een rustige jongen die zich al zeer verheugd op het fietsen in Nederland. Wahy houd van de exacte vakken op school, vooral van wiskunde kan hij geen genoeg krijgen.

Wahy verheugt zich op de Nederlandse poffertjes en weet ook al welke mooie plekjes hij wil bezoeken, wil jij met hem mee? Word dan gastouder van Wahy en heet hem welkom in jouw huis! Gastgezin zijn kan van 2 tot 10 maanden. Bij AFS zijn alle gastgezinnen en gastouders welkom: alleenstaand of samen, jong of ouder, gay of straight, met of zonder kinderen. In principe kan iedereen die bereid is zijn hart open te stellen voor een jongen uit Indonesië het perfecte gastgezin zijn.

In het gastgezin neemt Wahy deel aan het familieleven samen met de andere gezinsleden. En zo leert hij onze cultuur van binnenuit kennen.

Heeft jouw gezin dit schooljaar een plekje vrij voor Wahy? Neem dan contact op met AFS Oost-Nederland, via e-mail: AFSOost-Nederland@outlook.com, of bel Anouk: 06-15608020.

Meer berichten