Feestelijk ontvangst van de Social Run op Brinkgreven

Deventer - Op vrijdag 20 september worden de teams van de landelijke Social Run warm onthaald op Brinkgreven in Deventer. De lopers doen mee aan een nonstop estafetteloop van 555 kilometer tegen stigma rond psychische klachten. De Dimence Groep steekt hen een hart onder de riem met een feestelijk programma en een mooie plek om te pauzeren. Ook buurtgenoten en belangstellenden zijn van harte welkom.

De activiteiten zijn van 15.00 uur tot 21.00 uur. Voor het bestuursgebouw op Brinkgreven is een kleine markt met handgemaakte producten, een springkussen, live muziek en een dj. De eerste teams worden ontvangen door Dimence Groep bestuurder Herma van der Wal met een toepasselijke traktatie. Gedurende de middag zullen de binnenkomende teams kort hun campers parkeren om te kunnen pauzeren en te genieten van de festiviteiten, alvorens hun route te hervatten.

Social Run
De Social Run is een estafetteloop van 48 uur door heel Nederland om aandacht te vragen voor stigma en vooroordelen over mensen met psychische klachten. Met het sponsorgeld dat de teams ophalen worden o.a. voorlichtingsactiviteiten gefinancierd. Onder het motto 'Meedoen is winnen' hebben zo'n veertig teams zich aangemeld om de uitdaging van de social run met elkaar aan te gaan. De finish is 22 september in Soesterberg. Voor meer info www.socialrun.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden