Duo-expositie met subtiele kunstwerken en Filipijns fingerfood

DEVENTER – In het weekend van zaterdag 28 & zondag 29 september kunt u een duo-expositie beeldende kunst in de Bursestraat 47 zien. Veelal gezamenlijk gemaakt werk van Susanna Dalstra en Martin Geuzendam. De tekeningen, schilderijen en objecten zijn beide dagen te zien van 12:00 t/m 18:00uur. Tijdens het bezichtigen kan men genieten van Filipijns “fingerfood".

Zowel afzonderlijk als veelal gezamenlijk, maken Dalstra en Geuzendam sinds vele jaren hun kunst. Subtiele kunstwerken door het vaak lichte, serene karakter, gebruik van lijnen en detail waar passend. Het werk is intuïtief, en de inspiratie is tastbaar aanwezig.

Susanna maakt gebruik van vele lagen over elkaar welke een 'old finish' look geven. Met eenzelfde gelaagdheid van ervaringen en inzichten die zij beleeft en haar tot de bron terug brengen. Naast schilderwerk op doek maakt ze ook werken van archeologisch oerhout en staal.

Martin Geuzendam, eigenaar van 'Kikajon' in de Nieuwstraat waar hij tekencursussen & workshops geeft en tekenwerk in opdracht maakt, laat zich in zijn vrije werk graag zichtbaar inspireren door het Jodendom en het Bijbels Hebreeuws in het bijzonder. Zijn vrouw zorgt voor heerlijk Filipijns “fingerfood”. Gratis entree.

Meer berichten