The Packxsz jubileert

Deventer - Al jaar en dag is The Packxsz (Pax Van de Vliet) een household name op het gebied van DJ-ing en muziekproductie in Deventer en ver daarbuiten. Om precies te zijn, anno 2019, twintig jaar. Reden voor een feestje dus.

Op zaterdag 28 september a.s. vieren we dit op Oldie but Goodie in De Hip, Deventer. Tijdens deze nacht zullen The Packxsz en collega artiesten een speciale showcase geven en deze 20 jaar de revue laten passeren. Uiteraard kan je daarnaast de hele nacht dansen op de heerlijkste Classic RnB, Hip Hop, New Jack Swing en 80s Soul.

De avond gaat om 23:00 uur van start. De entree is gratis en de eerste 20 bezoekers krijgen bij binnenkomst een klein presentje. Deze avond word mede mogelijk gemaakt door De Hip en Subsidie Kleintje Cultuur van Gemeente Deventer.

The Packxsz begon eind jaren ’90 met het organiseren van Hip Hop feesten en was van 1/3e van Deventer’s Hip Hop trots FATA, waarmee hij o.a. mee deed aan de prestigieuze talentshow ‘De Grote Prijs van Nederland’.

Nu 20 jaar later, is The Packxsz nog steeds een bezige bij. Inmiddels heeft hij credits weten te vergaren met zijn Remixes voor internationale acts zoals Mya, Bridget Kelly, Glenn Lewis en Joyce Sims en werkte hij samen met Rapper Big Pooh van de inmiddels legendarische groep Little Brother. Binnen Nederland maakte hij vooral furore met zijn producties voor FATA, Eredivisie en Kraantje Pappie.

In Deventer en omstreken heeft hij zich de laatste jaren weten te ontpoppen als de go-to man als het gaat om de originele R&B, Hip Hop en Soul Klassiekers. En dat blijkt. Regelmatig word hij geboekt als DJ om artiesten bij te staan op het podium. Zo opende hij avonden voor artiesten als EPMD, Big Daddy Kane, Arrested Development, onze eigen Bo Saris en Giovanca en is hij de drijvende kracht achter populaire evenementen ‘De Hip-Hopt’ en ‘Oldie but Goodie’ die beide in Deventer worden gehouden.

Meer berichten