COC-Ladies Lounge met DJ-Lizzy en stadswandeling

Deventer - Op zondag 29 september is er weer Ladies Lounge; een speciaal middagcafé voor vrouwen. Voorafgaande wordt de Stadswandeling 'Deventer met andere ogen' georganiseerd (meer info op de website van COC Deventer). Tijdens de Ladies Lounge zal DJ-Lizzy uit Zwolle zorgen dat de dansvloer volstroomt met swingende ladies. Locatie is De Fermerie aan het Muggeplein 9 in Deventer.

Natuurlijk ontbreken bij deze herfsteditie ook de leuke sfeer en lekkere hapjes niet. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom. Entree € 2,00. Meer informatie over deze middag en andere COC-activiteiten is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Ook andere activiteiten van COC Deventer en diverse Roze Uitgaanstips binnen de regio Stedendriehoek zijn op de website te vinden. Hier kan men zich via 'contact' ook abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van COC Deventer.

Meer berichten