Bergenvaarders besteden aandacht aan Internationale Borstkankermaand

Deventer - Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de borstkankermaand; een maand waarbij er wereldwijd extra aandacht is voor borstkanker. Een belangrijke maand dus, maar voor velen ook confronterend en moeilijk.

Toch leert de ervaring dat er juist in oktober extra donaties binnenkomen bij Borstkankervereniging Nederland. Ook de Bergenvaarders besteden dit jaar aandacht aan het thema.

Sinds enkele jaren draagt Deventer' onderneemster Suzanne Kemps een externe borstprothese. De eerste periode was ze vooral bezig met overleven en weer beter worden. Inmiddels is ze een paar jaar verder en voelt ze zich weer een gezonde vrouw.

Als ontwerper is Suzanne gaan nadenken over hoe haar droom-prothese eruit zou zien. Duurzaam, comfortabel, passend in mooie en betaalbare lingerie. Wat begon als een wild idee, wordt steeds serieuzer. De erkenning van KWF als meest kansrijke Startup die bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven, was dan ook een belangrijke mijlpaal. En dan winnaar van de ASN Bank Wereldprijs, recentelijk geselecteerd voor de TEDx Amsterdam pitches...

Kortom: Proud Breast is een onderneming waar Deventer trots op mag zijn! Suzanne vertelt op 14 oktober bij de Bergenvaarders waarom.

Het programma:
17.30 – Ontvangst
17.55 – Welkomstwoord
18.05 – Presentatie + gelegenheid tot vragen
18.45 – Diner (buffet)

Aanmelden kan via www.bergenvaarders.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden