KiKa Darttoernooi SV Go-Ahead Eagles

Deventer - Op 3 november houdt de supportersvereniging van Go-Ahead Eagles wederom een darttoernooi.

Aangezien de darttoernooien altijd druk bezocht zijn en het elk jaar weer uitdraait op een groot succes heeft de supportersvereniging besloten zich bij deze editie in te zetten voor het goede doel. Alle opbrengst zal ten goede komen aan Stichting Kinderen Kankervrij beter bekend als KiKa.

Het evenement wordt gehouden in het supportershome op 3 november, het home is open om 10.00 en de aanvang 11.00. Men kan zich aanmelden via PB of via Facebook aanmelding@sv-gae.nl

Naast het darttoernooi wordt er ook een grote verloting gehouden, in het supportershome is een vitrine ingericht met prijzen die gratis ter beschikking gesteld zijn door bedrijven die dit initiatief ondersteunen.

De verkoop van de loten zal plaatsvinden op de wedstrijddagen 18 oktober (FC Volendam) thuis en 25 oktober (FC Den Bosch) thuis.

Ook tijdens het darttoernooi op 3 november zullen er loten verkocht worden. De lotenverkopers zijn herkenbaar aan de oranje KiKajassen. De prijs van 1 lot is € 2,00 en 3 voor € 5,00. De Trekking van de Verloting word op 3 november rond 16:00 live gedaan via de Facebookpagina van de Supportersvereniging. De trekkingsuitslag word hierna gepubliceerd op www.sv-gae.nl en op affiches op de ramen van het supportershome. Heeft u een prijs gewonnen neem dan contact op met aanmelding@sv-gae.nl o.v.v. Prijs KiKa toernooi.

Niet in de gelegenheid om te komen darten of loten te kopen? Donderen kan ook via https://www.actievoorkika.nl/kika-dart-toernooi-supportersvereniging-go-ahead-eagles

Meer berichten