plezierig gesprek op de brocante
plezierig gesprek op de brocante (Foto: Paul Moerkerken)

Magische herfstbrocante

Deventer - Zaterdag 19 oktober wordt in de Lebuïnuskerk van Deventer een betoverende herfstbrocante georganiseerd. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout ! Van boudoir tot industrieel. De sfeervolle Franse brocante is bijzonder door de entourage en door de hoge kwaliteit wat deelnemers die dag aan het publiek tonen. De imposante kerk wordt deze dag omgetoverd in een feest van verwondering, magie en beleving.

Ook voor deze fair hebben zich weer verrassend veel nieuwe deelnemers aangemeld. Het zijn vaak mensen die met een eigen verzameling zijn begonnen. Ze struinen Nederland, Engeland, Frankrijk en België af op zoek naar de meest prachtige en curieuze zaken.

‘Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk het leukst, maar het is behoorlijk tijdrovend. Het is fijn als anderen dat voor je doen. Op de herfstbrocante beleven bezoekers echt de sensatie van het zoeken én vinden. Bovendien is de kwaliteit beduidend hoger omdat de markt overdekt plaats heeft’.

In een lichtvoetig ambiance én met een knipoog naar vallende bladeren wordt deze brocante een lust voor alle zintuigen. Vind je schat in Deventer ! Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

Grote Kerkhof - Deventer

Van 10 – 17 uur

Entree: 3 euro (t/m 14 jaar gratis)

Voor nadere info : www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden