Informatieavond stoppen met roken

Deventer - Op 15 oktober houden Tactus Verslavingszorg, de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken en Salland Zorgverzekeringen een informatieavond vol tips en advies voor iedereen die wil stoppen met roken. Hier hebben zich inmiddels ruim 40 mensen voor aangemeld.

De avond is erop gericht om te helpen bij het succesvol stoppen met roken. Diverse deskundigen vertellen over wat er in je lichaam gebeurt als je stopt en waarom het soms moeilijk is om te stoppen. Ook vertellen we hoe de huisarts kan helpen om van deze ongezonde verslaving af te komen. Op de informatieavond zijn ook praktijkondersteuners van de huisarts aanwezig. Zij zijn er om vragen te beantwoorden en advies te geven. En natuurlijk komt er antwoord op de vraag wat je deze keer anders kan doen om ècht te stoppen met roken!

Waar en wanneer?
De informatieavond is dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 21.45 uur in de Ichtuskerk aan de Holterweg 106 in Colmschate. De avond is gratis bij te wonen en mensen kunnen zich aanmelden via www.tactus.nl/sallandrookvrij

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden