Sprekers Yolanda Bikker en Maleka Bent Jamaa
Sprekers Yolanda Bikker en Maleka Bent Jamaa (Foto: Mieke Kanters)

Inspirerende dag voor en door de zelfbewuste vrouw

Deventer - Wil jij meer manifesteren vanuit vrouwelijke kracht? Kom naar de FEM Power Day 2019 georganiseerd door twee ondernemende vrouwen uit Deurne en Deventer.

Maleka Bent Jamaa en Yolanda Bikker, het event wordt gehouden in de Gasfabriek in Deventer op vrijdag 8 november. Het is een dag van inzicht en bewustwording, lef hebben, voelen en ervaren.

Het programma is bedoeld voor vrouwen die de kracht van samen willen ervaren. Thema’s als verantwoordelijkheid, vrouwelijke intuïtie, selfcare, manipulatie en manifestatie komen uitgebreid aan bod, doe sessies met verrassende uitkomsten!!

Vanuit kennis en ervaring delen verschillende professionals hun kijk op vrouwelijk leiderschap van binnenuit. Onder begeleiding van o.a. Yogadocent Anuska Weijgers

ga je lijfelijk aan de slag!! Ook wordt er aandacht besteed aan het thema WE Share, waar ‘Maatschappelijk bijdragen, hoe doe je dat?’ uitgebreid aan bod komt. Na afloop is er alle gelegenheid elkaar nog beter te leren kennen onder het genot van een drankje in de Kantine. En voor wie wil daarna samen plezier maken en lekker eten tijdens het FEM Power VIP Dinner.

Kijk voor meer info op https://www.fempowerevents.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden