Bright Blue Gorilla film & concert: 36 husbands

Deventer - In filmhuis De Keizer is op 5 november '36 Husbands' te zien. De zevende speelfilm van het duo Bright Blue Gorilla: regisseur Michael Glover en producer Robyn Rosenkrantz uit Los Angeles. Ze begonnen hun carrière als muzikanten en zullen ook nu weer voorafgaand aan de film een live concert geven.

'36 Husbands' is een mystieke musical en tegelijk een kung-fu spionagekomedie rond drie vrouwen die hun mannetje staan – en een stelletje echtgenoten. Krista, topspionnen een kung-fumeester, heeft buitengewone vermogens die ze aanwendt om de dreiging van een onontkoombaar lijkende Derde Wereldoorlog af te zwakken. Samen met twee leerlingen in haar vechtkunst, Gina en Nola (plus Frankie, een spion die ze mogen lenen van het Britse MI6) vechten en beminnen ze zich een weg over de wereld, een spoor van gebroken harten en gesaboteerde plannen achterlatend.

Geen enkele spion of kwade genius mist ooit een aflevering van de Bright Blue Gorilla tv-show. Waarom kijken ze daarnaar? Om de muziek, om de komedie? Misschien komt u er zelf achter in deze vrolijke, intelligente film vol verrassingen.

Bright Blue Gorilla Film & Concert: 36 Husbands
Dinsdag 05 november om 20:30 uur.

www.filmhuisdekeizer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden