bedrijfspand  Schaap hanzeweg 50 Deventer
bedrijfspand Schaap hanzeweg 50 Deventer (Foto: hartmann)

Dventer familiebedrijf Schaap Bliksembeveiliging bestaat 240 jaar

Deventer - Sinds 1779 is Schaap bliksembeveiliging gevestigd in Deventer. Dit jaar dus het jubileum van 240 jaar vakmanschap, waarbij advies, installatie en onderhoud met betrekking tot bliksembeveiliging met veel passie wordt uitgevoerd.

Het bedrijf, gevestigd aan de Hanzeweg, dat als koperslager in 1779 is gestart aan de Grote Poot in Deventer als familiebedrijf. Schaap bliksembeveiliging is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en staat internationaal in de top 10 van kennis op het gebied van bliksem en bliksembeveiliging. Hierdoor worden in het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen en normen van het vakgebied toegepast.

Bliksembeveiliging wordt steeds belangrijker. Het klimaat verandert en de grilligheid van onweer neemt toe. Daarnaast zijn ontwikkelingen zoals plaatsing van zonnepanelen een aandachtspunt om bliksembeveiliging toe te passen. Naast het jubileum van 240 jaar Schaap bliksembeveiliging viert het bedrijf het jubileum van haar directeur/ eigenaar Michiel Hartmann, die gedurende 40 jaar zich intensief inzet binnen het bedrijf en het vakgebied.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden