Foto: Foticoon

Allerlaatste week van Meadow op het Deventer Stadsstrand van dit seizoen

Deventer - Nog maar een weekje en dan zit het allereerste seizoen van Meadow op het Deventer Stadsstrand er al weer op.

Maar natuurlijk is Meadow in de herfstvakantie nog open en wordt er in stijl afscheid genomen met twee leuke activiteiten. Kom dus nog snel langs bij de leukste plek voor ontbijt, koffie, lunch, kleine groepen, borrel en borrelhappen. Op www.meadow-deventer.nl vind je de openingstijden van deze week.

Zaterdag: kroegavond mét bierproeverij
De laatste zaterdagavond van dit seizoen wordt Meadow vanaf 19:00 uur omgebouwd tot de leukste kroeg van Deventer. Samen wordt deze avond geproost op een fantastisch eerste seizoen. Speciaalbieren, mooie wijnen, borrelhappen, leuke mensen, fakkels en uitzicht op de flikkerende lampjes van onze mooie skyline. Kom lekker op tijd, want uit respect voor de omgeving is de laatste ronde om 23:00 uur. Daarna trek je nog even door de stad in of misschien duik je wel gelijk in je bed in. Toegang is natuurlijk gratis.

Bierproeverij 19:00-21:00
Diezelfde avond organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg en Bieren Danscafe Persee een bierproeverij bij Meadow. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Beat Batten, er zijn nog een beperkt aantal plekken vrij.

Zondag: eindfeestje met live muziek
Zondag 27 oktober is dan echt de allerlaatste dag van dit bijzondere eerste seizoen voor het pop up paviljoen in winterstalling gaat. Er wordt deze dag nog één keer uitgepakt met fijne live muziek van Brenda, drankjes en borrelhappen van de kaart. Op is op, tot dan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden