Boerendansgroep 'Battumse Venne' verzorgt een groot aantal demonstraties.
Boerendansgroep 'Battumse Venne' verzorgt een groot aantal demonstraties. (Foto: )

Winterfair: braderie, workshops, demonstraties, Sint en artiesten

Bathmen - Zondag 17 november wordt van 11.00-17.00 uur de twaalfde VBO-Winterfair gehouden in manege 't Ruiterkamp.

Zowel de grote als de kleine manege zijn deze zondag volledig gevuld. Naast de sfeervolle braderie in wintersfeer is het bezoek van Sinterklaas aan de Winterfair een hoogtepunt. Verder zijn er enkele geweldige artiesten, demonstraties, workshops en kinderactiviteiten. Met maar liefst 70 deelnemers/standhouders is alle beschikbare ruimte in de manege gevuld. Zoals gebruikelijk is ook nu de entree voor deze VBO-Winterfair weer helemaal gratis, evenals het parkeren!

Glühwein

"Bij binnenkomst krijgt u van de organiserende Verenigde Bathmense Ondernemers (VBO) een heerlijk glaasje warme Glühwein aangeboden (tot 15 uur). Diverse ondernemers bieden u volop de gelegenheid culinair te genieten. Het aanbod van producten en diensten is zeer divers en dat maakt de VBO-Winterfair iedere keer weer uniek! Tal van bedrijven uit Bathmen en directe omgeving presenteren zich op deze Winterfair en zijn er stands van verschillende verenigingen", aldus Camilla Klein Nagelvoort namens organisatie.

Sinterklaas

Maar natuurlijk is de komst van Sinterklaas voor de kinderen het hoogtepunt van de dag. Direct na aankomst in Bathmen brengt de Sint met zijn Pieten een bezoek aan de manege. Tegen 14.00 uur zal de Goedheiligman arriveren en mogen de kinderen hem een handje geven. Ook dit jaar zijn er muzikale optredens.

Demonstraties

Enkele ondernemers verzorgen demonstraties of workshops bij hun stands. Bijvoorbeeld haar invlechten, wenkbrauwen verven en epileren, maar ook een bijzondere borduurtechniek: punchen. Voor de kinderen is er onder andere een clown die glittertatoeages zet en waar je zandtekeningen mag komen maken.

Gratis

Boerendansgroep 'Battumse Venne' verzorgt een groot aantal demonstraties en er zijn oude ambachten die we van vroeger kennen. Camilla Klein Nagelvoort sluit af: "De entree voor de winterfair is gratis. Het belooft dus een sfeervolle en vooral gezellige Winterfair te worden met leuke activiteiten voor jong en oud en voor elk wat wils. We zien u graag op zondag 17 november in Bathmen!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden