Vijfdaagse training Verbindende communicatie in het Etty Hillesum Centrum

Deventer - Iedereen heeft wel eens last van ruzies of miscommunicatie. Dat levert stress op en kan onbevredigende relaties tot gevolg hebben. Bovendien kost het energie en tijd. Vaak is de manier waarop we met onszelf en anderen communiceren de basis van deze slechte relaties. Verbindende communicatie houdt zich bezig met bewustwording over hoe je communiceert en het leren en oefenen van heldere en eerlijke communicatie.

Voor iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en Geweldloze Communicatie wil integreren in z'n dagelijkse leven komt er een vijfdaagse training, gegeven door Eva Maria Schneijderberg , in het Etty Hillesum centrum.

De training bestaat uit 2 blokken van 2 aaneengesloten trainingsdagen, met circa 3 weken tussenpoos. Daarna een afsluitend blok van een trainingsdag. Via opdrachten tussendoor en intervisie met andere deelnemers werk je volop aan de toepassing van het geleerde in de praktijk.

Inhoud

Tijdens de training leer je (via rollenspellen, theorie, oefeningen) de gereedschappen van verbindende Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met familieleden, vrienden of collega's. Je leert o.a. effectief empathie geven aan jezelf en anderen en wat de 10 obstakels hierbij zijn. Ook leer je meer eigen verantwoordelijk te nemen en te communiceren vanuit je eigen waarden en verlangens.

Je gaat vooral zelf aan de slag met je eigen (werk)situaties. Tijdens de training bouw je voort op wat je in de praktijk hebt kunnen oefenen. Met als resultaat dat je meer productieve interacties en empathische relaties met jezelf, familieleden, vrienden en collega's in je (werk)omgeving.

De Data van deze vijfdaagse zijn:

Blok 1, 29 en 30 november 2019

Blok 2, 17 en 18 januari 2020

Blok 3 en 6 maart 2020

Voor meer informatie en aanmelding : www.ai-opener.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden