Van een stem zoals die van Kate Bush is er geen tweede. Totdat je zangeres Mandy Watson van de vijfkoppige Engelse formatie Cloudbusting aan het werk hoort. (Foto: Peter Fannen)
Van een stem zoals die van Kate Bush is er geen tweede. Totdat je zangeres Mandy Watson van de vijfkoppige Engelse formatie Cloudbusting aan het werk hoort. (Foto: Peter Fannen) (Foto: Peter Fannen)

Cloudbusting: Alsof je de stem van Kate zelf hoort

Deventer - Van een stem zoals die van Kate Bush is er geen tweede. Totdat je zangeres Mandy Watson van de vijfkoppige Engelse formatie Cloudbusting aan het werk hoort. Zij weet de unieke sound en emotie van de meeslepende songs die Kate Bush de wereld heeft geschonken zo identiek te vertolken dat je gelooft dat de diva in eigen persoon op het podium staat.

In '40 years of Kate Bush' beleven de muzikale schatten uit het repertoire van Bush, zoals 'Wuthering Heights', 'Don't give up', 'Babooshka' en 'The man with the child in his eyes' een indrukwekkende renaissance!

De muzikale verdiensten van Kate Bush zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden haar songs jaren lang de hitlijsten. Vorig jaar stond ze met niet minder dan zes songs in de Top 2000. Haar ontroerende en hartverwarmende songs inspireerden de leden van Cloudbusting om haar werk levend te houden voor de jongere generatie muziekliefhebbers. En die vallen massaal voor de gave van Kate-lookalike Mandy Watson om haar idool natuurgetrouw op het podium te zetten, met dezelfde flair en dezelfde warme band met het publiek die Kate Bush zo geliefd maakte. Veel bezoekers worden zo gegrepen door de show dat ze keer op keer terugkomen. Visuele projecties en filmfragmenten van optredens van Kate Bush maken de tribute concerten van Cloudbusting tot een ervaring die je helemaal onderdompelt in de muzikale verbeeldingskracht van Kate Bush.

De voorstelling is zaterdag 23 november om 20.00 uur in de Deventer Schouwburg.

Meer berichten