Veel speelgoed en spelletjes te leen bij Speelotheek De Speelakker
Veel speelgoed en spelletjes te leen bij Speelotheek De Speelakker (Foto: Karin Huizing)

Speelotheek De Speelakker zoekt vrijwilligers

Deventer - Speelotheek de Speelakker (Zwaluwenburg 4A) is er voor iedereen! Want spelen is belangrijk voor kinderen, maar ook leuk voor volwassenen.

Het is goed voor de ontwikkeling van kinderen om gevarieerd speelgoed aan te bieden dat past bij hun ontwikkelingsfase. Het brede aanbod aan speelgoed en aan bord- en familiespellen zorgt voor plezier voor jong en oud.

Speelotheek de Speelakker draait volledig op vrijwilligers. Zonder hen kan de speelotheek niet bestaan. De Speelotheek is geopend op:
Maandag 19.30-20.30 uur
Dinsdag 10.00-11.00 uur
Woensdag 19.30-20.30 uur
Vrijdag 10.00-11.00 uur

Uitleenmedewerkers gezocht!
Om op bovenstaande dagen open te kunnen blijven zoeken wij extra vrijwilligers die helpen speelgoed uit te lenen en weer in te nemen.

Bent u ongeveer anderhalf uur op maandagavond, dinsdagochtend, woensdagavond of vrijdagochtend beschikbaar? Dan kunt u zich aanmelden als uitleenmedewerker. U hoeft niet wekelijks een dienst te draaien, tweewekelijks kan ook. Elke dienst worden er twee vrijwilligers ingeroosterd. We maken per periode een rooster waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met ieders mogelijkheden en wensen.

Wat bieden wij u
Als u minimaal 6 maanden vrijwilliger blijft bieden wij u een gratis lidmaatschap van de Speelotheek. U kunt dan, gedurende de tijd dat u vrijwilliger bij ons bent, kosteloos speelgoed en spellen lenen voor bijvoorbeeld uzelf of uw kinderen, kleinkinderen, oppaskinderen.

Iedereen is welkom
Niet alleen vaders en moeders, maar ook opa’s en oma’s, maatschappelijke stagiaires en studenten zijn van harte welkom!

Heeft u vragen over de functie van uitleenmedewerker of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Saskia (0650613482) of stuur een mail naar speelakkerdeventer@gmail.com

Meer informatie over de speelotheek kunt u vinden op: www.speelakkerdeventer.nl of https://www.facebook.com/despeelakker/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden