Op zaterdag 30 november houdt de Technicampus een open dag van 10-15 uur aan de Schonenvaardersstraat 6.
Op zaterdag 30 november houdt de Technicampus een open dag van 10-15 uur aan de Schonenvaardersstraat 6. (Foto: )

Leren en werken bij Technicampus Deventer

DEVENTER - ,,Op zoek naar een mooi beroep en wil je baangarantie? Overweeg dan een carrière in de techniek, want er is een groot tekort aan technici. Wij vullen dit gat in de markt op en leiden mensen op voor kansrijke technische beroepen. Kies voor de techniek en kom naar onze open dag op 30 november", kondigt Jan Jansen, directeur van de Technicampus, aan.

,,Binnen de Technicampus werken het bedrijfsleven en onderwijs samen. We leiden op voor een technisch beroep in de bouw, metaal, elektro- en installatietechniek, procestechniek en Smart Technologie. Dat doen we veelal in een BBL-constructie. Dit betekent dat onze studenten drie of vier dagen per week bij een technisch leerbedrijf werken en de overige dagen zijn ze op de Technicampus. Onze ervaren praktijkopleiders leren hen de kneepjes van het vak. Praktijk, theorie en innovatie vinden elkaar in onze grote en modern ingerichte werkplaatsen."

Op zaterdag 30 november houdt de Technicampus een open dag van 10-15 uur aan de Schonenvaardersstraat 6. ,,Op zoek naar een vervolgopleiding? Of met zoon of dochter in gesprek over studiekeuze? Al aan het werk, maar overweeg je een andere carrière? Ook zij-instromers zijn welkom."

www.technicampus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden