Zonnepanelenactie Nieuw Sion

Diepenveen - Klooster Nieuw Sion in Diepenveen gaat zijn eigen energie opwekken. 250 zonnepanelen zullen 100% van de benodigde stroom en een groot deel van de benodigde warmte leveren. Dat levert Nieuw Sion een besparing van minimaal € 15.000,- per jaar op. Iedereen die het klooster een warm hart toedraagt wordt opgeroepen daaraan een steentje bij te dragen.

Het verwarmen van het oude klooster kost nu kapitalen. Bovendien is de wijze van verwarmen door gas en olie niet goed voor de leefomgeving. Kloosterlingen leven van het inzicht dat het mooiste in het leven je gegeven wordt. Voor zonnepanelen gaat dat zeker op. De zon zorgt immers kosteloos voor de benodigde energie. De middelen die dat mogelijk maken, de zonnepanelen, kosten evenwel geld en daarom is klooster Nieuw Sion een inzamelingsactie gestart.

Inmiddels is er geld voor 25 van de 250 zonnepanelen toegezegd. Wilt u ons ook helpen? Met een donatie van 250 euro kunnen wij één zonnepaneel plaatsen. Stort uw bijdrage op bankrekeningnummer NL 76 TRIO 0254 7797 43 van Stichting Nieuw Sion. Klooster Nieuw Sion is een ANBI-instelling.

www.nieuwsion.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden