Zeldzaam Mooi Binnen en Buiten Markt Fooddock

Deventer - Op zondag 8 december staan meer dan 50 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op de Zeldzaam Mooi Binnen en Buiten Markt in winterse sferen. 

Het is een markt binnen in Fooddock, maar ook buiten op het terrein van Fooddock met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica en is er voor ieder wat wils. Van houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer. 

In de historische silo van Fooddock schuif je gezellig aan om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Je vindt hier van alles: van Afrikaanse en Turkse specialiteiten tot biologische frieten, heerlijke vegan wraps en broodjes, frozen yoghurt en nog veel meer. Zo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Binnen en Buiten Markt in winterse sferen.

Waar: Fooddock Deventer Zuiderzeestraat 2 7411 MC Deventer

Wanneer: 8 december 2019 van 11:00 tot 17:00 uur

Toegang gratis

Meer informatie: https://www.zeldzaammooievents.com

Meer berichten