Foto: Erik Pasman

Als halve seizoenkaarthouder de flow van nabij meemaken?

Deventer - Het seizoen 2019/2020 startte voor Go Ahead Eagles in augustus met twee thuiszeges en twee uitnederlagen. Vervolgens begon het team van trainer Jack de Gier steeds beter te draaien en langzaamaan in een flow te komen.

De maand september: ongeslagen! De maand oktober: ongeslagen! En ook in heel november was Go Ahead Eagles niet te kraken tijdens het uitduel bij NAC Breda (1-1), de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (3-1), de uitbeurt bij Telstar (0-2) en het thuisduel met Roda JC (1-1). Ook afgelopen zondag, op bezoek bij titelkandidaat De Graafschap, bleef Go Ahead Eagles ongeslagen: 1-1.

Inmiddels bedraagt de ongeslagen reeks veertien wedstrijden. In de eigen Adelaarshorst leed Go Ahead Eagles zelfs nog geen enkele nederlaag dit seizoen. Op welke positie de club gaat eindigen tijdens het 100e jaar aan de Vetkampstraat, weet nog niemand. Wél weten spelers en staf dat ze dit seizoen tijdens hun verdere reis door de Keuken Kampioen Divisie kunnen rekenen op de fantastische steun van ruim 6.600 seizoenkaarthouders, die voor een geweldige voetbalambiance in De Adelaarshorst zorgen.

Vanaf heden kan ook jij je aansluiten als (halve) seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles! Je halve seizoenkaart is vanaf het moment van aankoop per direct geldig tot en met 30 juni 2020. Al tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Jong PSV (vrijdag 6 december) kun je er dus als (halve) seizoenkaarthouder bij zijn!

Meer informatie over de halve seizoenkaarten vind je op www.ga-eagles.nl/home-of.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden