Workshop: Hoe schrijf je een prijswinnend gedicht?

Deventer - Een prijswinnend gedicht schrijven, hoe doe je dat nou? Oud-stadsdichter Wibo Kosters deelt in deze workshop op 14 december vijf gouden tips om dat winnende gedicht te schrijven.

Van welke gedichten valt een jury van een gedichtenwedstrijd nou acuut in slaap en waarmee krijg je ze op het puntje van hun stoel? Wat moet je echt nooit doen, en wat juist wel? Leer het in deze workshop. En natuurlijk ga je zelf aan de slag om het fundament voor je prijzenkast te leggen!

Wibo Kosters is niet alleen oud-stadsdichter, maar ook oud-jurylid bij de Deventer Gedichtenwedstrijd. Het volgen van deze workshop is dan ook een goede voorbereiding op je deelname aan deze dichtwedstrijd. Het thema van de Deventer Gedichtenwedstrijd 2020 is 'de toekomst is nu'. Meer informatie over deze wedstrijd staat op www.bibliotheekdeventer.nl/algemeen-nieuws/1954-gedichtenwedstrijd

De workshop in de Bibliotheek Centrum is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan op www.bibliotheekdeventer.nl/dichtworkshop.

zaterdag 14 december | 14.00 - 16.00 uur | Bibliotheek Centrum, cursusruimte de Waag & Lebuïnus

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden