Harpiste, Annegreet Rouw
Harpiste, Annegreet Rouw

Kerstconcert Dékoor en Vocaal Ensemble Cordier

Diepenveen - Dékoor en Vocaal Ensemble Cordier geven een dubbelkorig kerstconcert met harp op zondag 22 december om 15.30 uur n de Dorpskerk van Diepenveen.

De jonge Sloveense componist Caspar Jereb heeft het oude verhaal over de geboorte van Jezus verrassend op muziek gezet vol fluisterende engelen, ruisende harpklanken en swingende Balkan ritmes. Naast dit Magnum Mysterium van Jereb klinkt het gelijknamige stuk van de Deen Morton Lauridsen samen met fraaie liedjes van o.a. Gjeilo, Warlock en Ledger

Deventer Kamerkoor –Klassiek Dwars- Dékoor is voor deze Kerst een samenwerking aangegaan met het jonge Vocaal Ensemble Cordier uit Enschedé, ontstaan als projectkoor van het ArtEZ Conservatorium Enschedé. Annegreet Rouw begeleidt op harp.

Na afloop wordt een verwarmend glas Glühwein aangeboden. Het belooft een sfeervol concert te worden, in de Dorpskerk van Diepenveen, Kerkplein 4. Kerk open vanaf 15.00 uur. Kaarten € 15 (aan de kassa € 17,50 – tot 18 jaar € 10). Reserveren op http://www.dekoor.eu/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden