Foto: indebuurt Deventer

Kennismaken en in gesprek met Anna van den Breemer?

Deventer - Vrouwenplatform Carree uit Zwolle organiseert, mede namens de Nederlandse Vrouwen Raad, op donderdagavond 23 januari een regionale FEM Talk! Locatie is dit keer Woonzorgcentrum Humanitas Deventer aan de Radboudlaan 1. Aanvang 19.30 verwachte sluiting 21.30 uur.

Het thema is Werk & Zorg: hoe komen we in Nederland via de kortste route tot een maatschappij waarin mannen en vrouwen gelijke kansen krijgen om betaald werk en onbetaalde zorg te combineren?

Hoe staat het ervoor met de positie van vrouwen in Oost Nederland, bijvoorbeeld in de regio Salland en StedenDriehoek? Wat zijn bewuste en onbewuste patronen, en wat zijn succesfactoren?

We willen graag in gesprek! En dat doen we dus op 23 januari samen met spreker en rolmodel voor die avond: Anna van den Breemer! De leiding is in handen van bestuursleden van VP Carree.

Anna, partner van de bekende Nederlander Özcan (Eus) Akyol, is moeder van 2 peuters, Volkskrant journalist, columnist van VIVA Mama, schrijver van een boek over Ivanka Trump, en het boek "We klungelen als ouders maar wat aan".

Kom en praat mee! Aanmelden is prettig vanwege het aantal plaatsen en de catering, en dat kan via info@vpcarree.nl. Het hele programma is te vinden op LinkedIn, Facebook en de site http://vrouwenplatformcarree.nl . Deelname is gratis! Denk wel aan contact geld als je een gesigneerd boek wilt kopen van Anna!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden