Voorafgaand aan de opleiding, waar men in de traditie van de oude meesters leert schilderen, is er een aantal gratis proeflessen. 
Voorafgaand aan de opleiding, waar men in de traditie van de oude meesters leert schilderen, is er een aantal gratis proeflessen.  (Foto: )

Gratis proeflessen fijnschilderen Art Partout

Deventer - In maart starten de opleidingen realistisch fijnschilderen aan de Zutphenseweg 55 (1e verdieping) in Deventer.

Voorafgaand aan de opleiding, waar men in de traditie van de oude meesters leert schilderen, is er een aantal gratis proeflessen. Deze proeflessen zijn bedoeld voor iedereen die altijd al goed wilde leren schilderen en vrijblijvend kennis willen maken met realistisch fijnschilderen. Men maakt in 2,5 uur een klein stilleven in olieverf, dat men na afloop van de proefles mee naar huis kan nemen. ,,Ook al heeft u geen enkele ervaring met schilderen, u zult ondervinden dat u in staat bent een leuk schilderij te maken. Schilderen is makkelijker dan vele mensen denken, iedereen kan het leren. Verder krijgt men alle informatie over de opleiding realistisch fijnschilderen die in de derde week van maart van start gaat."

Donderdag 23 januari 18.30 uur
Vrijdag 24 januari 9.30 uur
Vrijdag 24 januari 13.30 uur
Zaterdag 25 januari 9.30 uur
Zaterdag 25 januari 13.30 uur
Donderdag 6 februari 18.30 uur
Vrijdag 7 februari 09.30 uur
Vrijdag 7 februari 13.30 uur
Zaterdag 8 februari 09.30 uur
Zaterdag 8 februari 13.30 uur
De proefles is gratis, materialen kosten € 10. Inschrijven via:

www.fijnschilderen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden