Jos Miedendorp de Bie fungeert elk thuisduel als gastheer voor mensen die op de MVO Seats plaatsnemen. (Foto: Jeffrey Hurenkamp)
Jos Miedendorp de Bie fungeert elk thuisduel als gastheer voor mensen die op de MVO Seats plaatsnemen. (Foto: Jeffrey Hurenkamp) (Foto: JEFFREY HURENKAMP, jeffrey hurenkamp)

Jos Miedendorp de Bie: 'Grolsch MVO Seats zijn extra steuntje in rug'

Deventer - Waar zou Go Ahead Eagles zijn zonder al die vrijwilligers, initiatiefrijke supporters, medewerkers en stagiairs die zich inzetten voor de club? Juist: nergens. Deze keer stelt Jos Miedendorp de Bie (66) zichzelf voor. Tijdens elke thuiswedstrijd fungeert hij als gastheer voor de Grolsch MVO Seats.

Jos, wat zijn MVO Seats?
"De MVO Seats zijn twee Business Seats die Go Ahead Eagles, samen met onze Premium Partner Grolsch, beschikbaar stelt tijdens thuiswedstrijden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor iemand die ernstig ziek is, of voor iemand die zwaar of geestelijk gehandicapt is. Ook mensen die minder bedeeld zijn, even in een moeilijke periode zitten of nét dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, komen echter in aanmerking voor een stoel."

Wat zijn je ervaringen met de MVO Seats?
"Mensen vinden het soms lastig om zichzelf op te geven. Begrijpelijk. Daarom wil ik ook een oproep doen aan mensen om anderen aan te melden en zodoende een hart onder de riem te steken. Deze stoelen worden niet voor niets beschikbaar gesteld, we willen mensen een onvergetelijke ervaring meegeven.

Een voorbeeld: tijdens het komende thuisduel met NAC Breda zit er iemand op de MVO Seats die normaal gesproken ook aanwezig is bij thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Vanwege een ziekte kan hij echter niet meer negentig minuten staand naar een wedstrijd kijken."

Jij helpt als gastheer mee om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen?
"Ja, en dat doe ik met veel plezier! Ik probeer mensen een mooie avond of middag te bezorgen. Ik ben echt een mensenmens en vind het hartstikke bijzonder om betrokken te zijn bij de MVO Seats. Daarom blijf ik herhalen: meld jezelf, vrienden of familieleden gerust aan, want de MVO Seats zijn voor iedereen die dat verdient!"

Ben of ken jij iemand die het verdient om in de Grolsch MVO Seats plaats te nemen? Stuur dan een e-mail naar info@ga-eagles.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden