Schaatsen voor alle jeugd van Schalkhaar

Schalkhaar - Het schaatsen in een mooi beweegprogramma voor de jeugd van Schalkhaar en de leerlingen van de Sleutel en Nicolaas scholen.

Alle kinderen kunnen meedoen en ook hun huisgenoten en vrienden. Dit aanbod aan de jeugd is mogelijk door fijne samenwerking en donatie van de Ondernemers Vereniging Schalkhaar en de plaatselijke Schaats en Skeeler organisatie In Beweging. Het feest is door de club opgezet omdat er na 2012 geen betrouwbaar natuurijs meer is geweest en ze toch de natuurijs-schaatscultuur een warm hart toe dragen. Mika van Essen won toen de natuurijs sprint en marathon op de prachtige toendra ijsvlakte van de Douwelerkolk en is nu topschaatser!

Daarom is het overdekte midden terrein van de Scheg gehuurd op de zondagen 19 en 26 januari en 2 en 9 februari. Aanvang 16.45 uur. Ieder die komt kan bij de kassa aangeven dat je voor het In Beweging uurtje natuurijsfeest komt en dan via de tunnel naar het middenterrein plakje ijs gaan. Als je geen schaatsen hebt kan je ze vooraf huren bij de winkel op de ijsbaan en zie daarvoor www.schaatswinkel.net. Er is heerlijk vrij spelen en glijden en als je mee wil doen geeft team In Beweging ook wat Schaats In Bewegings-leer. Meer info via pietvanoosterom.aaa@hotmail.com.

Meer berichten