Schilderen als een kunstenaar

Deventer - Myro Slawa en Caroline Houthuyse geven binnenkort de cursus Experimentele ontdekkingsreis – Schilderen als een kunstenaar.

In deze cursus ga je een grote hoeveelheid teken en schildersmaterialen verkennen: o.a. inkt, verf, potlood, ecoline, krijt, collages en meer. 

Kunstenaars zijn de inspiratiebron. We beginnen met: Yayoi Kusama de stippen kunstenares. Levendig werk, kleurrijk, spannend en speels. Je leert wat de ingrediënten zijn van de beeldtaal van de kunstenaar. Je kunt je inschrijven voor de workshop of voor 5 lessen. 
Voor beginners is de cursus een kennismaking met de vele mogelijkheden van het werken met verschillende materialen, voor gevorderden een inspirerende werkplek. 

Durf, wees nieuwsgierig en maak er een feestje van. Iedereen is welkom. Creatieve ervaring is niet nodig! Bijzonderheden: Materialen zijn beschikbaar in de les.

De workshop op zondag 16 februari van 11.00 tot 16.00 kost 65 euro. Zelf brood meenemen, koffie/thee en lekkers aanwezig. De lesavonden (vijf) op donderdag 20, 27 februari 5, 12 en 19 maart van 19.30 tot 21.30 uur kosten samen 135 euro inclusief thee/ koffie en iets lekkers. Je kunt je ook inschrijven voor één les, de prijs per les 30 euro. 

Docenten zijn Myro Slawa en Caroline Houthuyse. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn beide of een docent aanwezig. Zelf meenemen een fineliner en dikkere zwarte viltstift 1.5 -3 mm met ronde top, beide watervast. Contact:  
Myro Slawa: myroslawa@hotmail.com
Caroline Houthuyse: carohouth@gmail.com  www.jurkenkunstvankaatje.nl  
https://www.instagram.com/jurkenkunstvankaatje  
 

Meer berichten