Open middagen bij de DAK DeventerAmateurkunstenaars

Deventer - DAK, Deventer Amateur Kunstenaars, ontvangt mensen op dinsdagen in februari in atelier De Horizon, Koningin Wilhelminalaan 20.

Op de dinsdagen 11, 18 en 25 februari houdt de DAK open middagsessies . Aanvangstijd 14.00 uur.

Chris Semmelink, (een van de zeven professionele kunstenaars die verbonden zijn aan de DAK) behandelt hier de volgende thema's: lijnenspel, het (huis)dier en kleur in portret. Men kan vrij binnenlopen of zich aanmelden via het informatieformulier op de website onder bestuur/contact. Men kan zich via de website altijd aanmelden als aspirant-kunstenaar op het gebied van keramiek, tekenen, etsen, aquarelleren of schilderen. 

Werksessies van het DAK duren twee uur en vinden plaats op 12 dagdelen tussen maandag en donderdag. De kosten bedragen 24,50 euro per maand voor begeleiding en gebruik van de ruimte. Men kan er 's ochtends, 's middags en 's avonds terecht. Dit biedt ook werkenden volop de gelegenheid deel te nemen. Op woensdagen kan men vrij in ons atelier werken.

Doel van de vereniging DAK is: laagdrempelig en betaalbaar mogelijkheden aanbieden kunst als hobby te beoefenen in een ontspannen sfeer. DAK is gevestigd in enkele lichte lokalen van een voormalig schoolgebouw in Keizerslanden. Voor nieuwe leden heeft de DAK een basiscursus. Regelmatig zijn er themacursussen.

https://www.deventeramateurkunstenaars.nl/

Meer berichten