Pluspunt over volmacht en levenstestament

Deventer - Notaris Siebe Kuipers van Smalbraak Notarissen in Deventer ontmoette de afgelopen vier weken maar liefst drie keer iemand die niet meer alles zelf kon regelen.

Graag legt hij uit wat een Levenstestament is en waarin dit verschilt van bewind of curatele. Voordelen, maar ook nadelen. En hoe zit dat medisch? Wat kunt u regelen voor het geval uw levenseinde nadert? Wat zijn de grenzen? Wie behartigt uw belangen straks, als u dat zelf niet meer zou kunnen? Wist u dat er vandaag de dag al veel meer levenstestamenten worden getekend dan bewind uitgesproken?

Pluspunt (www.pluspuntgorssel.nl) organiseert eens per veertien dagen een lezing of presentatie met warme maaltijd in ’t Trefpunt, Molenweg 55 te Gorssel. Alle 50+ers uit de omgeving zijn van harte welkom. Wij komen op woensdag van 10.30 tot 13.30 uur bijeen. Begonnen wordt met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur begint de lezing of presentatie. Daarna is er een glaasje wijn of fris en om 12.30 uur een warme maaltijd. De kosten bedragen € 10,50. Alleen lezing en koffie € 6. Reserveren kan niet. Voor inlichtingen en ideeën kunt u terecht bij Janny Eshuis (0575 492391) of Louise Pielage (0575 493366).

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden