Foto:

Gemeente zoekt horeca-uitbater voor paviljoen Vogeleiland

Deventer - De gemeente Deventer is op korte termijn op zoek naar een horeca-uitbater voor het paviljoen op het Vogeleiland in Deventer. Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde eisen kunnen zich tot 6 maart melden.

Het Vogeleiland en de opstallen op dit eiland zijn sinds juli 2019 eigendom van de gemeente. De gemeente stelt met een aantal betrokkenen een Vernieuwingsplan Vogeleiland op, dat binnenkort wordt vastgesteld. De uitvoering van de vernieuwing van zowel de opstallen als het eiland zelf start nog in de 1e helft van dit jaar.

De eisen die aan de nieuwe uitbater worden gesteld, zijn te vinden op de website van de gemeente. De nieuwe uitbater moet natuurlijk in de vernieuwing van het Vogeleiland passen. Wie belangstelling heeft stuurt een e-mail naar Barbara Evers, b.evers@deventer.nl en vermeldt daarin:

- waarom u geïnteresseerd bent
- wat uw (werk)achtergrond is en
- op welke wijze u denkt aan de gestelde eisen te voldoen.

Wie voldoet aan de gestelde eisen, wordt uitgenodigd om een toekomstplan/bedrijfsplan te maken. Op basis van dit plan kan men uitgenodigd worden voor een presentatie aan een selectiecommissie.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden