Speeddaten voor senioren in Twello. DatingOost.nl. Foto door Bert Janssen

Speeddaten voor senioren Twello - heren kunnen zich nog aanmelden

TWELLO – Zondagmiddag 1 maart treffen alleenstaande senioren (±63-75 jaar) elkaar tijdens een speeddate bij Hotel Taverne. "Tijdens een speeddate ga je in gesprek met meerdere singles en kijk je of er een wederzijdse klik is. Na ± 8 minuten schuiven de heren door naar het volgende tafeltje met weer een andere kandidaat," legt matchmaker Getty Schepers van DatingOost uit.

"Wij begeleiden de gehele speeddate. We verwelkomen alle kandidaten direct bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust."

Voor de dames is de speeddate al bijna vol. Heren kunnen zich nog aanmelden. "Ja, het gaat heel hard met de aanmeldingen," vertelt Getty Schepers. "Mensen vinden dit heel leuk om te doen. Het is ontspannen en laagdrempelig." Bij een match krijgen de deelnemers binnen een week de telefoonnummers uitgewisseld om zelf verder contact te leggen. Een speeddate voor deze leeftijdsgroep is redelijk onbekend in het Oosten.

"Er is veel behoefte aan een fijne partner om weer gezellige dingen mee te doen, zoals een goed gesprek, kopje koffie, fietsen of samen wandelen." Deelnemen aan de speeddate kost 35 euro inclusief koffie bij aanvang en in de pauze een hapje en drankje.

"Het gaat om de klik, maar óók om die vonk. Of je nu 30 bent of 70, niemand wil alleen zijn", weet Getty Schepers. Aanmelden is noodzakelijk. Info www.DatingOost.nl tel.0546-492899.

Speeddate zondagmiddag 1 maart 2020 Hotel Restaurant Taverne, H.W. iordensweg 3, Twello

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden