Sanne Meenink
Sanne Meenink (Foto: Viorica Cernica)

Het Leids Cabaretfestival komt naar Deventer!

Deventer - Op dinsdag 31 maart komen de finalisten van het Leids Cabaretfestival naar Theater Bouwkunde. Theaterprogrammeur Sanne Meenink zat deze editie in de vakjury. Ze heeft de voorstelling nog bij kunnen boeken in het lopende theaterseizoen.

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen, stonden allemaal in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt.
Speciaal voor jou doen de finalisten de finaleavond nog eens over, maar nu zonder de zenuwen van de eindstrijd! Grote kans dat je deze avond zomaar de nieuwe grote namen van de cabarettoekomst ziet spelen. Kom lachen. Het zijn stuk voor stuk fantastische jonge makers.

Sanne Meenink: “Het was geweldig om deel uit te mogen maken van de vakjury. Het werd een fantastische finale en die wil ik heel graag aan Deventer laten zien. Ik denk echt dat deze finalisten heel ver kunnen komen in de wereld van het theater.”

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website www.theaterbouwkunde.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden