Sevn Alias, Pjotr en Russo in het Burgerweeshuis tijdens GOTU

Deventer - Op zaterdag 7 maart vindt de tweede editie van GOTU in het Burgerweeshuis plaats. De line-up bestaat uit hiphop artiesten Sevn Alias, Pjotr en Russo. Deze GOTU editie wordt in samenwerking met leerlingen van Etty Hillesum Lyceum de Marke georganiseerd.

Rapper Sevn Alias maakte in 2015 met het album Twenty Four Sevn 2 zijn entree in de hiphop wereld. Hij heeft meerdere gouden en platina platen op zijn naam staan en heeft met zijn single Gass maar liefst 25 miljoen streams op Spotify. Ook verbrak hij daarmee het record van de meest bekeken Nederlandstalige videoclip ooit op YouTube. Gass is vier keer platina gegaan en betekende de doorbraak voor Sevn Alias. Twenty Four Sevn 4 kwam eind november uit en veroverde de eerste plaats in de album top 100!

Pjotr is als oud Burger Beurs artiest een bekende van het Burgerweeshuis en hoort zeker in het rijtje van snel opkomende artiesten. Met zijn positieve teksten en krachtige performance heeft hij zichzelf in de kijker gespeeld bij de hiphop industrie. Voor de zomer scoorde Pjotr ook nog uit het niets een zomerhit met zijn single ‘Zonneschijn’ die wekenlang in de top tien van de Viral 50 van Spotify stond. Deze maand bracht hij samen met Obey zijn nieuwste single ‘Kameleon’ uit. Hier scoorde hij binnen een week 80 duizend streams op Spotify.

De 21-jarige Rutger van Eck, beter bekend als Russo, is een jonge DJ die al op zijn 13e veel bezig was met muziek en produceren. Zijn passie heeft hij omgezet naar een droom, een ontdekking van zijn talenten. Met zijn muzikale, frisse, dansbare, maar ook hele persoonlijke liedjes staat Russo op het punt om de streams te domineren.

Naast de artiesten zullen DJ’s de avond omlijsten met de lekkerste hits van nu. GOTU wordt deze editie medegeorganiseerd door leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum de Marke. Vanuit het cultuureducatieproject DO-IT! van het Burgerweeshuis krijgen scholieren de kans hun eigen uitgaansavond te organiseren. Het traject startte met een rondleiding door het Burgerweeshuis en workshops podiumtechniek, PR, decor en horeca. Daarna zijn de scholieren zelf aan de slag gegaan met het bedenken van het programma, het thema en de promotie van GOTU. Tijdens het evenement staan de jongeren zelf achter de bar en de licht- en geluidstafel.

DO-IT! wordt medemogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.
Concert: GOTU met Sevn Alias, Pjotr en Russo | Datum: Zaterdag 7 maart | Locatie: Het Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer | Tickets: Reductie €7,50 (t/m 17 jaar), Normaal €12,50 | ID kaart verplicht!

Tickets: https://burgr.nl/375c

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden