Parkinson Café

Deventer - Woensdag 11 maart is er weer een Parkinson Café in het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op het sportpark ‘De Zandweerd’ in Deventer. 

Parkinson Café Deventer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Iedereen is welkom. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken of wordt er een (re)creatief programma aangeboden.

Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kan men in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten. Onderwerp dit jaar is: Nachtelijke uitdagingen voor mensen met Parkinson(isme).

Paul Smit, specialist ouderengeneeskunde en Tonnie Tempelman, Parkinson verpleegkundige, komen vertellen over: slecht slapen, wat is normale slaap, nachtelijk dromen en pijn, slaaphygiëne etc. Wat kan je er zelf aandoen, wat zijn de mogelijkheden en hulpmiddelen? De volgende bijeenkomst is op woensdag 8 april, tijdstip: 14.30 uur tot 16.30 uur met inloop vanaf 14.00 uur.

Meer informatie: Annie Overmars-Groen, coördinator, via 06-10863396 en e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden