EtalageKunstRoute in Bathmen

Bahtmen - ‘ Beleef Bathmen ’ . Bathmens Beeldende Kunst- en Kultuurkring, de BBKK, organiseert van zaterdag 25 april tot en met zondag 17 mei 2020 een EtalageKunstRoute.  

Een groot aantal ondernemers in  de  kern van Bathmen heeft (een deel van)  de  etalage ruimte  hiervoor beschikbaar gesteld.

Kunstenaars uit Bathmen en omstreken worden uitgenodigd daartoe werk aan te leveren. Als dat een werk iets vertelt over Bathmen, bijvoorbeeld een dorpsgezicht, is dat mooi, maar verplicht is dat zeker niet. Het staat elke kunstenaar vrij werk van zijn keuze aan te bieden.
De kunstwerken worden tentoongesteld in de etalages van ondernemers in de kern van Bathmen. Op deze manier ontstaat een mooie en afwisselende kunstroute door het dorp.

De website van de BBKK - www.bbkk.nl/agenda - geeft nadere informatie, onder meer over de afmetingen en aantallen te exposeren werk, wanneer en waar de werkstukken kunnen worden aangeleverd en opgehaald.

Professionele- alsook amateurkunstenaars kunnen deelnemen aan de EtalageKunstRoute. Ze kunnen zich aanmelden door het deelnameformulier te downloaden van de BBKK-site.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden