Foto: Marcel Krijgsman
Corona

Bibliotheek Deventer sluit alle vestigingen

Deventer - Na nog even open te zijn geweest voor individueel gebruik, heeft de Bibliotheek Deventer besloten al haar vestigingen te sluiten tot en met 31 maart. Een aantal dagen geleden annuleerde de bibliotheek al haar activiteiten.

“Het was geen makkelijk besluit, maar we vinden het gezien de huidige ontwikkelingen niet meer verantwoord om open te blijven”, aldus Alice van Diepen, directeur. “Tot eind maart zijn alle vestigingen helemaal dicht. Als we langer dicht moeten blijven, gaan we zeker op zoek naar alternatieve manieren om materialen uit te lenen aan onze leden.”

Inlevertermijn verlengd

Leden die door deze maatregelen hun boeken niet op tijd in kunnen leveren, hoeven zich geen zorgen te maken. De bibliotheek verlengt de inlevertermijn van alle middelen automatisch tot 15 april.

Online bibliotheek altijd open

Wie zijn boeken allemaal uit heeft kan op www.onlinebibliotheek.nl terecht voor e-books en luisterboeken. Op www.jeugdbibliotheek.nl is alles voor de jeugd te vinden: e-books en luisterboeken, maar ook informatie voor een werkstuk, voorleesfilmpjes of oefenmateriaal voor school.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden