Foto:
Corona

Films van gesloten Filmhuis De Keizer thuis te bekijken in de ‘online filmzaal’

Deventer - Arthousefilms kun je vanaf nu ook thuis kijken. Filmhuis De Keizer biedt een selectie van de nieuwste films on demand aan. Ze zijn tegen betaling te zien via Picl, een initiatief van 23 Nederlandse filmtheaters.

Er staan typische filmtheaterfilms op die niet bij reguliere aanbieders te vinden zijn. Met een paar muisklikken heb je de film op je computer, tablet of TV. De prijs is vergelijkbaar met een filmkaartje: 8,50 euro, de wat oudere films zie je voor 4,99.

Programmeur Anton van Amersfoort: “Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle filmvoorstellingen in onze zalen tot en met 31 maart 2020 af te gelasten. Via Picl bieden we onze bezoekers toch de mogelijkheid om onze films te zien: De Keizer maar dan thuis. Ook als we weer open zijn, blijft deze zaal een belangrijke aanvulling. Het overkomt onze vaste gasten wel eens dat ze een film graag willen zien maar dat die uit roulatie is voordat ze in de gelegenheid zijn naar de stad te gaan. Op deze manier bieden wij hen de mogelijkheid om deze filmpareltjes ook thuis te kijken.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden