Ruud Odijk, Nicole v/d Vlag-Egmond en Jolanda de Caluwe zijn de teamleden van Team Deventer.
Ruud Odijk, Nicole v/d Vlag-Egmond en Jolanda de Caluwe zijn de teamleden van Team Deventer. (Foto: r odijk)

Team Deventer in nieuwe verpakking

Deventer - Team Deventer zet zich al jaren in voor Kika. Elk jaar organiseren ze acties waarbij geld ingezameld wordt voor Kika.

Een van de terugkerende evenementen is de Greenrun, een hardloop-evenement dat ook in 2020 weer georganiseerd wordt. Ook zijn ze vaak aanwezig bij jaarmarkten in verschillende dorpen en steden. ,,Ook een onderdeel van onze missie is het groene aandeel in de Greenrun. Lopen en genieten van de mooie bosrijke omgeving. Geen afval creëren en geen schade toebrengen aan de natuur. Zo hebben wij elk jaar een “groene Medaille”. Zullen we plastic apart inzamelen en vragen we speldjes en startnummers terug om zo een bijdrage aan het milieu te kunnen doen."

De Leden van Team Deventer hebben elk jaar een sportieve tegenprestatie neergezet. Zo hebben ze twee maal een estafetteloop gedaan van Groningen naar Utrecht en hebben ze vorig jaar drie dagen gefietst in Nederland, zo’n 400 kilometers.

Ook dit jaar is er weer een tegenprestatie. Deze is een triatlon. Wel een een achtste, maar dan nog moet er gezwommen, gefietst en gerend worden. Zoiets schud je niet uit je mouw.

In voorgaande jaren waren de leden van Team Deventer niet echt herkenbaar, maar dit jaar wel. Ze hebben een mooi trainingspak gekregen met daarbij een sportshirt.

Deze kleding is beschikbaar gesteld door Jouwtenue.nl. Ook de bedrukking is door Jouwtenue.nl verzorgd. Naast de kledingsponsor is Bierencafe de Heks uit Deventer ook sponsor. Door deze twee bedrijven lopen ze er dus netjes bij en zijn nu herkenbaar als die leden van Team Deventer, die zich inzetten voor Kika. Ruud Odijk, Nicole v/d Vlag-Egmond en Jolanda de Caluwe zijn de teamleden van Team Deventer. Meer weten over Team Deventer? Op de webpagina van de Greenrun staat voldoende informatie over dit team.

www.greenrun.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden