Samen met Eric Whittie gaat René Koster verder vormgeven aan het inhoudelijke werkgebied van de functie van Hoofd Opleiding Jeugd.
Samen met Eric Whittie gaat René Koster verder vormgeven aan het inhoudelijke werkgebied van de functie van Hoofd Opleiding Jeugd. (Foto: )

Partnership gesloten met Football Talent BV: 'Ik ben ervan overtuigd dat we de juiste man in huis hebben'

Deventer - Go Ahead Eagles gaat vanaf 1 juli 2020 een Partnership aan met Football Talent BV. Doel van de samenwerking is om de jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding zichzelf nog beter (individueel) te laten ontwikkelen.

Technisch directeur van Football Talent BV is René Koster. Door zijn eerder opgedane ervaring als trainer-coach en hoofd jeugdopleiding bij andere profclubs meent Go Ahead Eagles dat Koster een substantiële bijdrage kan leveren aan de verdere (individuele) voetbalontwikkeling van de jeugdspelers van Go Ahead Eagles.

Vooruitlopend op de aanstaande samenwerking zullen de verdere vormgeving van het inhoudelijke werkgebied van de functies van Hoofd Opleiding Jeugd en hoofdtrainer Onder-19 een aandachtspunt zijn van René Koster.

Hij zal deze functies de komende maanden in een duale variant gaan vervullen met Eric Whittie en Lars Lambooij.

Whittie is al Hoofd Opleiding Jeugd van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding, Lambooij is momenteel trainer van Go Ahead Eagles Onder-19. Whittie is content met de komst van René Koster. “De functie van Hoofd Opleiding Jeugd was de afgelopen jaren al een dubbelfunctie."

"Na het vertrek van Hans Vorderman in december 2019 hebben we gezocht naar iemand die deze uitdagende, maar ook veeleisende functie samen met mij kan invullen; in ieder geval op de korte termijn."

"Ik ben heel blij dat René, die ik al langer ken, ons komt versterken."

De Hoofd Opleiding Jeugd van Go Ahead Eagles vervolgt: "Hij is een echte vakman, die de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding door zijn expertise en bekwaamheid naar een nog hoger niveau kan tillen."

"Ik ben ervan overtuigd dat we met hem de juiste man in huis hebben gehaald om nog meer uit de kwaliteiten van onze jeugdspelers te halen en verder te bouwen op het stevige fundament dat inmiddels onder onze Voetbalopleiding ligt.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden