Foto:
Corona

Online zingen in tijden van corona

Deventer - ,,Wat prachtig waren die beelden van de zingende mensen in Italië! Wat zou het heerlijk zijn als we ook in Nederland nu samen zouden kunnen zingen, ondanks de maatregelen rondom het coronavirus. 

Bij elkaar komen om samen in een grote groep te zingen, zit er voorlopig niet in, maar zingen is natuurlijk wel heel erg fijn! Daar heb ik iets op bedacht", zegt Petra Overeem.

Op 18 en 23 maart en 1 en 3 april kun je meezingen via de computer. Je hebt er verder niets voor nodig dan je eigen stem en een computer met geluid. Ik maak een live-video van liedjes die ik samen met een groepje van 5 zing. En iedereen die wil, kan meekijken en meedoen. De live video vind je op bovenstaande data vanaf 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur op  https://www.facebook.com/Vrijuitzingen/. Het kost niets. 

De nummers die we gaan zingen zullen vooral bestaan uit canons en eenvoudige korte nummers van over de hele wereld die je snel mee kunt zingen. Soms zullen we een pop nummer zingen. Wil je de teksten vooraf hebben dan kun je deze gratis downloaden. Kijk voor meer informatie op www.piovocaal.nl/contact.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden