Leergeld helpt als er een laptop nodig voor online onderwijs

Deventer - De scholen zijn dicht en kinderen krijgen zo veel mogelijk online onderwijs. Gezinnen met een laag inkomen kunnen via Stichting Leergeld Deventer een laptop aanvragen. Veel gezinnen hebben dat in de afgelopen jaren gedaan. In veel gezinnen is er echter slechts één laptop en dat is op dit moment niet genoeg als er meer kinderen zijn. Daarom biedt Stichting Leergeld nu de mogelijkheid om een extra laptop aan te vragen.

Dat kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar info@leergelddeventer.nl met vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer.  Ook op www.leergelddeventer is extra informatie te vinden. Aanvragen kan ook via de site.

Henk Groothuis van Stichting Leergeld: “Op deze manier proberen we de kinderen te helpen. De gezinnen krijgen de laptop via PostNL thuisbezorgd. Dit doen we ook om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. De uitlevering  kan helaas even duren. In deze bijzondere tijden werken dingen moeizamer dan we gewend zijn. Bij een eventuele totale ‘lockdown’ zal de akte niet uitvoerbaar zijn. Maar als stichting doen we ons uiterste best om alles te regelen”.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Henk Groothuis, 06-16236966.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden