Beschikbaarheid geestelijk verzorgers tijdens corona-crisis

Deventer - Deze tijd met veel onzekerheden en onduidelijkheden raakt ons allemaal. Het roept vragen op die raken aan de zin van ons leven: denk aan de angst om ziek te worden, het isolement en de eenzaamheid waar we noodgedwongen in zitten, de mogelijke herinneringen aan de oorlog.

Meestal kun je met vragen terecht bij je eigen vertrouwde netwerk van familie, vrienden, collega’s of een (geloofs)gemeenschap. Als zo’n netwerk echter ontbreekt, of als je allemaal in die onzekerheid zit en niet aan die vragen toe komt, dan kun je met levensvragen terecht bij Centrum voor Levensvragen Salland.

Geestelijk verzorgers bieden ondersteuning door te luisteren, zij hebben beroepsgeheim. Aan het Centrum voor Levensvragen Salland zijn professioneel geestelijk verzorgers verbonden met diverse ervaringen, speciale kennisgebieden en verschillende levensbeschouwelijke achtergronden. Zo is er altijd een geestelijk verzorger die aansluit bij de vraag en behoefte.

Contact: Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06 39282114. Na een telefonische intake wordt een geestelijk verzorger benaderd die past bij de vraag en achtergrond. De geestelijk verzorger neemt zo spoedig mogelijk contact op. Voorlopig zullen de gesprekken telefonisch plaatsvinden, met uitzondering van crisissituaties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden