Win jij met jouw filmpje van een Eagles Challenge een door de eerste selectie gesigneerde Eagles-bal? (Foto: Jeffrey Hurenkamp)
Win jij met jouw filmpje van een Eagles Challenge een door de eerste selectie gesigneerde Eagles-bal? (Foto: Jeffrey Hurenkamp) (Foto: )

Daag jezelf uit met de Eagles Challenge!

Deventer - Helaas liggen alle voetbalcompetities in Nederland voorlopig stil. Om tóch aan je voetbaltechniek te blijven werken en te laten zien welke voetbalskills jij in huis hebt, daagt Go Ahead Eagles alle jongens en meisjes uit om deel te nemen aan de Eagles Challenge!

Slaag jij erin om (een van) de Eagles Challenges goed uit te voeren én je geslaagde poging vast te leggen op een mobiel? Dan maakt jouw filmpje kans om beloond te worden met een leuke prijs: een door de eerste selectie van Go Ahead Eagles gesigneerde rood-gele Eagles-bal!

Hoe kun je deelnemen?
- Elke zaterdag, dinsdag en donderdag plaatst Jip Ellenbroek, trainer van Go Ahead Eagles Onder-13, een filmpje op de Instagram-, Facebook- en Twitter-pagina van Go Ahead Eagles, waarin hij je uitdaagt om een Eagles Challenge aan te gaan.

- Slaag jij erin om de Eagles Challenge goed uit te voeren én dit met een mobiel vast te leggen? Plaats je filmpje dan op de tijdlijn van je Instagram-pagina, voorzien van de hashtag #EaglesChallenge.

- Plaats vervolgens een reactie onder het Eagles Challenge-bericht op de Instagram-pagina van Go Ahead Eagles om aan te geven dat je de uitdaging bent aangegaan en een filmpje op je tijdlijn hebt geplaatst.

- Om je filmpje te kunnen bekijken, moet het profiel van je Instagram-pagina wel openbaar zijn!

- Je kunt je filmpje ook als reactie plaatsen onder het Eagles Challenge-bericht op de Facebook-pagina of Twitter-pagina van Go Ahead Eagles.

- Wordt jouw filmpje als beste, creatiefste of meeste originele uitvoering van de Eagles Challenge gekozen? Dan ontvang je een rood-gele Eagles-bal, die door de spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles is gesigneerd!

- Denk aan je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen! Houd tijdens het uitvoeren van de Eagles Challenge minstens anderhalve meter afstand tot andere mensen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden