Foto:

Hof van Twello beperkt open en gaat bezorgen

Twello - Onder druk van het Corona virus is Hof van Twello beperkt open.  In lijn met het advies besmettingslijnen zoveel mogelijk te breken neemt Hof van Twello haar verantwoordelijkheid, naar de vele oudere bezoekers en ook naar de eigen medewerkers.  Zeker nu de grote voorjaarsdrukte voor de deur staat.

Over op bezorging

Voor de klanten uit de regio hoeft er niet veel te veranderen want vanaf deze week kun je online bestellingen doen en worden de boodschappen thuis bezorgd. Alles: groenten, fruit, vlees, zuivel, planten, zaden, boeken, tuinartikelen, potgrond,  meststoffen etc. Het hele assortiment uit de winkel. In Twello, Wilp, Wilp Achterhoek, Teuge, Terwolde en Deventer is de bezorging gratis, voor locaties verder gelegen wordt een kleine vergoeding gevraagd op basis van € 0,19 per km.  (Verre) verzending per pakketpost kan ook.

Assortiment aan te vragen

Stuur even een mailtje naar info@hofvantwello.nl en je krijgt alle bestellijsten thuisgestuurd. Die kun je simpelweg invullen en terugsturen. Vergeet niet je adres en telefoonnummer in te vullen!! Betalen kan per bank. Wil je tocht langskomen dan kan dat maar wordt je gevraagd aan het hek, halverwege de oprijlaan, even te bellen om te vragen of het niet te druk is je door kunt rijden. Het nummer staat bij het hek aangegeven. Voor fruitbomen, grote plantenbestellingen en andere speciale wensen kun je ook een afspraak maken om langs te komen, daarvoor moet je even bellen met 06-51407980.


Wekelijks bijgewerkt

Als je eenmaal in het bestelsysteem zit krijg je wekelijks een update van relevante bestellijsten zoals verse groenten en fruit, groenteplantjes en overige tuinartikelen. Elke week hebben wij speciale actie artikelen dus de moeite waard om bij te blijven! Kijk vooral ook eens naar alle heerlijke producten die de Hofkeuken zelf maakt en nu beschikbaar zijn zoals soepen, brood, crackers, jams, chocolade met hazelnoten van de Hof, pizza’s, etc. Heel veel hiervan is ook vegetarisch en vegan te bestellen.

,Door te kopen bij de Hof steun je niet alleen Hof van Twello die in 1 klap haar totale omzet zag wegvallen. Ook de horeca en het Blote Voetenpad zijn dicht tenslotte. Hof van Twello verkoopt behalve haar eigen producten ook producten van meer dan 30 regionale producenten en die steun je dus ook! Van kaas en vlees, tot zaaizaden, plantgoed, biologische levensmiddelen, mosterds, honing en brood, etc, etc. Ook mensen die normaal gesproken niet bij ons kopen maar ons en de regionale bedrijven wel een goed hart toedragen nodigen wij van harte uit gebruik te maken van ons assortiment en bezorgservice. Voor zover je natuurlijk niet al bij een andere lokale leverancier koopt. Goed voor jezelf, goed voor ons. We moeten het samen doen", aldus eigenaar Gert Jan Jansen.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden