Go Ahead Eagles verloot vele mijlpaalprijzen onder fans die hun seizoenkaart verlengen / bestellen. Wekelijks volgt een update van de tussenstand van de seizoenkaartmeter op ga-eagles.nl/wearetheeagles.
Go Ahead Eagles verloot vele mijlpaalprijzen onder fans die hun seizoenkaart verlengen / bestellen. Wekelijks volgt een update van de tussenstand van de seizoenkaartmeter op ga-eagles.nl/wearetheeagles. (Foto: )

We Are The Eagles! Steun door je seizoenkaart te bestellen!

Deventer - "When a storm is coming, all other birds seek shelter. The Eagle alone, avoids the storm by flying above it. So, in the storms of life… May your heart soar like an Eagle." Vlak voordat de spelers van Go Ahead Eagles het veld van De Adelaarshorst betreden, zien ze deze tekst op de wand van de spelerstunnel. Vrij vertaald: wat er straks ook gebeurt, laat de kop niet hangen, vecht door.

Je kunt gerust stellen dat de wereld zich momenteel in een storm bevindt. Een storm die voetbal bijzaak maakt, maar tegelijkertijd als nooit tevoren aantoont dat een ‘Avondje Adelaarshorst’ zoveel meer is dan alleen die 90 minuten voetbal. We missen de opmaat, de beleving. Het tieren en het vieren. Maar bovenal missen we elkaar. Hartverwarmend waren dan ook alle berichten van supporters – via e-mail, telefoon en social media – die Go Ahead Eagles júist in deze onzekere periode willen steunen. Samen laten we de kop niet hangen, samen vechten we door.

Daarom is de club, op veler verzoek, drie weken geleden officieel gestart met de seizoenkaartcampagne voor voetbaljaargang 2020/2021!
Steunen: hoe?
Natuurlijk is dit een andere seizoenkaartcampagne dan alle anderen. Full support was altijd al cruciaal voor de club, maar is nu – om deze storm te boven te komen – zo mogelijk nog crucialer.


Je kunt Go Ahead Eagles op verschillende manieren steunen. Allereerst door je seizoenkaart te verlengen / aan te schaffen. Omdat Go Ahead Eagles op dit moment nog niet precies weet wanneer het weer publiek mag ontvangen, biedt de club je drie keuzes: 'Full Support', 'Full Support with discount' en 'Full Compensation'. De drie verschillende opties worden uitgelegd op ga-eagles.nl/wearetheeagles.


Naast het kopen of verlengen van een seizoenkaart heb je de mogelijkheid om een donatie te doen aan de club, via acties van supporters en Go Ahead Eagles zelf.

Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door de Supportersvereniging en gaat rechtstreeks naar de voetbalbegroting.

Seizoenkaartmeter
Niet weg te denken tijdens de seizoenkaartcampagne van Go Ahead Eagles is uiteraard de seizoenkaartmeter! Ook dit jaar verloot de club weer vele mijlpaalprijzen onder supporters die hun seizoenkaart verlengen / bestellen. Wekelijks volgt een update van de tussenstand van de seizoenkaartmeter en vindt – bij het halen van een nieuwe mijlpaal – de verloting van een unieke prijs plaats!

Alle informatie over de seizoenkaarten is te vinden op ga-eagles.nl/wearetheeagles.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden