Maarten van Veen de Reisgenoot
Maarten van Veen de Reisgenoot (Foto: Grietje Mesman)

Oproep: Doe mee aan de videoclip van Deventer stadstroubadour

Deventer -  Het kan je bijna niet ontgaan zijn. De Deventer stadstroubadour deed in samenwerking met Kunstcircuit sociaal domein een brede oproep om mee te schrijven aan een ‘Hart onder de riem lied’ voor en door Deventenaren in coronatijden.

Ondertussen is de oogst binnen. Deventer heeft niet stilgezeten en mensen hebben massaal hun mooiste, diepste, duisterste en vrolijkste teksten opgeschreven en opgestuurd. De Stadstroubadour, Maarten van Veen, ook wel bekend als De Reisgenoot heeft al deze teksten grondig doorgenomen en verwerkt deze nu in een lied.

Bij een goed nummer hoort ook een pakkende videoclip. Net als het lied willen we dat deze clip van en voor heel Deventer is. Zing/playback jij mee? We roepen Deventenaren op keihard mee te zingen of playbacken met het refrein van het ‘Hart onder de riem’ lied van de Stadstroubadour.

Hoe doe je mee?
-Verzamel je vrienden, collega’s, familie, sportteam, huisdieren of doe het alleen. Zorg voor 1,5 meter afstand!
-Luister het nummer (link) en leer het refrein zo goed mogelijk uit je hoofd (of lees het lekker mee van papier.)
-Zing/playback het refrein uit volle borst mee.
-Film dit met je smartphone of tablet
-Stuur je filmpje voor 18 mei naar lennard.gols@kunstcircuit.nl

Vervolgens komt er een toffe videoclip, waarin we jou en heel veel stadsgenoten terugzien. De videoclip kan alleen een succes worden bij minimaal 30 inzendingen. 


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden