Vrijdagavond is het tijd voor Kowet Kijken XXL: een Avondje Adelaarshorst in de huiskamer. (Foto Paul Bosvelt: Evert van de Worp)
Vrijdagavond is het tijd voor Kowet Kijken XXL: een Avondje Adelaarshorst in de huiskamer. (Foto Paul Bosvelt: Evert van de Worp) (Foto: )

Belangrijke weetjes over Kowet Kijken XXL

Deventer - Vrijdagavond is het zover: dan beleven we met z’n allen middels Kowet Kijken XXL eindelijk weer een Avondje Adelaarshorst! Met onder meer interviews, reportages en unieke wedstrijdbeelden wordt het geliefde Home of Football van Go Ahead Eagles bij alle supporters in de huiskamer gebracht.

Voor de supporters die (nog) niet zo bekend zijn met het fenomeen ‘Kowet Kijken’ volgt hieronder de belangrijkste informatie in de vorm van een 'Wist je dat…'.
Wist je dat...
- Kowet Kijken XXL wordt uitgezonden op YouTube (eveneens te zien op je Smart TV), maar daarnaast ook wordt uitgezonden op DRTV? In de regio Deventer te vinden op kanaal 40 van Ziggo en kanaal 1314 van KPN!
- Je voor 5 euro een kaartje kan kopen via ga-eagles.nl/online-tickets of door een appje te sturen naar 06-82222375? Deze 5 euro is een donatie, dus het opgehaalde bedrag van Kowet Kijken XXL wordt verdubbeld door de Supportersvereniging!

- Je een officieel E-ticket ontvangt, dat tevens je lot voor de Grote Loterij is? Schroom dus niet om meerdere kaarten te kopen, om meer kans te maken.

- Niemand minder dan Marnix Kolder de Kowet Kijken Kennis Quiz presenteert? Iedereen met een E-ticket kan deelnemen. De eindwinnaar ontvangt een officiële Kowet Kijken Kennis Quiz Bokaal!

- We een echte wedstrijdsponsor hebben, in de vorm van Retro Bridge?

- Inmiddels prominente oud-spelers/-trainers als Erik ten Hag, Leon de Kogel, Deniz Türüç en Bram Marbus hebben opgeroepen kaart(en) te kopen voor Kowet Kijken XXL?

- Je ook gerust een kaart kan kopen voor je vrienden, familieleden en/of collega’s, ook als ze supporter zijn van een andere club? Het uitvak is immers ook in de vrije verkoop!

- Dit gewoon een event is dat je niet mag/kan missen? Kijken zonder kaartje kan ook, maar voor de 'full experience' en bovenal 'full support' is een (of meerdere) kaart(en) kopen een zeer goed idee! Graag tot vrijdag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden